Totalul afișărilor de pagină

ALINA ALBERT - FACEBOOK

Alina Albert -YOUTUBE

https://www.instagram.com/alina.albert.author/

sâmbătă, 11 august 2018

Alina Albert-previziuni despre Romania

Din păcate, tot ceea ce se întâmplă îmi confirmă previziunile făcute cu ani în urma despre România.
Regie, interesele unor "fanarioți" moderni, politicieni corupți și vânduți...și un popor care a uitat de Dumnezeu! Cum să dăm unii în alții? Suntem în comuna primitivă?

Vrem o țară frumoasă! Perfect! Sublim!
Ce am făcut să o merităm?!
„Infernul din noi"
În ultima vreme, România a devenit o scenă sângeroasă.Ce se întâmplă cu noi? Se spune că atunci când vrea să te piardă, diavolul îţi fură mai întâi minţile.De ce ni se întâmplă aşa ceva?
Ca şi voi, caut poate un răspuns. Un răspuns la tot ceea ce se întâmplă astăzi în locul în care trăim, cu oamenii alături de care trăim. Este obligatoriu să căutăm răspunsuri, fiecare dintre noi. Le vom găsi doar în culcuşul intim al sufletului nostru. Acolo ar trebui să strălucească scânteia divină. În lipsa ei, sufletul se cufundă definitiv în întuneric.
Disfuncţiile şi agresivităţile interumane care se concretizează adeseori în lupte pe viaţă şi pe moarte, vin din infernul fiinţei umane. Maleficul care ne invadează fiinţa vine  din interior şi nu din afara noastră.
Remember, ziceam în  decembrie, 2014
"Biserica Ortodoxa Romana se va compromite, sectele si filosofia new age vor deveni un inlocuitor nefericit.

■ Criza politica va fi fara precedent, politicienii se vor incaiera si vor exista victime colaterale.

■ Relatiile cu strainatatea vor cunoaste aspecte delicate si vom traversa unele situatii fara precedent.

■ Extremistii vor veni la putere in mai putin de un deceniu.
Poate ca va intrebati, pe buna dreptate, de ce am ales sa scriu aceste previziuni negre. De ce nu scriu si ceva "de bine". Pentru ca binele nu este asa de aproape, iar eu nu pot sa-l inventez. Fiecare popor are o constiinta comuna, karmica. Viata noastra este si rezultatul felului in care au trait, au gandit, au faptuit inaintasii nostrii. Sa va dau un exemplu... i-am tinut sub robie pe tigani din secolul XIII pana in secolul XIX. Credeti ca acum este intamplator faptul ca ei, rromii, ne-au robit astazi muzica, televiziunile, mediul de afaceri, etc?!
Se pare ca istoria isi ia intotdeauna revansa. Am ras de incultura Ceausestilor, iar astazi suntem o tara cu o majoritate covarsitoare de inculti cu diplome de doctoranzi. Ne-am ucis conducatorii in ziua de Craciun, vom avea parte de conducatori extremisti care nu se vor sfii sa ne execute masiv, in plina strada. Oare de ce poporul acesta atrage conducatori cu tendinte dictatoriale?! Sa stiti ca legea cauza-efect se aplica si altor popoare, nu doar noua.
Nu v-ati intrebat niciodata de ce Japonia, care este o tara atat de mica, raportat la suprafata uscată a globului, are parte de cele mai mari dezastre nucleare si tectonice in intervale istorice scurte? Sa fie oare energia distructiva a violentei cultivata in scolile lor de lupta sau actul suicidar {harakiri}pe care l-au practicat secole la rand, ridicandu-l la mare rang de onoare? Generezi violenta autodistructiva, primesti exact acelasi tip de energie, intr-o alta forma...cutremure, tsunami, Hirosima, Nagasaki, Fukusima...
Sa revenim la noi, romanii. Cotropitori n-am fost, de sinucis se sinucideau doar fecioarele cand navaleau turcii... avem, in schimb, o problema legata de constiinta colectiva, compasiune, lasitate, lenevie.... Ne comportam de parca nimeni nu a trait inaintea noastra si nimeni nu urmeaza sa vina dupa noi. Nu ne iubim si nu ne respectam stramosii, nu ne pasa ce vor face urmasii dupa noi. Distrugem padurile, apele ecosistemul. Ce este de facut? Sa ne schimbam felul de a fi...
Eu am vazut traiectoria unei bile. Ne indreptam catre dezastru. Fara sa ne schimbam noi, nu se poate schimba viitorul. Va urez un 2014 in care sa invatam sa ne iubim si sa ne respectam unii pe altii. Dar asta nu se poate fara Dumnezeu. Romanii au nevoie sa-l gaseasca pe Dumnezeu cel drept, nu pe cel inghesuit pe la moaste!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să comentezi cu o singură condție- să ai bun simț și iubire în suflet💖