Totalul afișărilor de pagină

ALINA ALBERT - FACEBOOK

Alina Albert -YOUTUBE

https://www.instagram.com/alina.albert.author/

sâmbătă, 30 octombrie 2021

Moșii de iarna

 Ne gandim la cei care nu mai sunt.  Este Sambata Mortilor la ortodocsi. Desi eu sunt catolica, stramosii mei sunt ortodocsi. Saptamana aceasta atat catolicii, cat si ortodocsii i-au pomenit pe cei care nu mai sunt.Asta este esenta. Restul sunt dogme.


...Impartiti macar un gand bun pentru cei care va sunt stramosi!


Omul este o singură ființă…formată din generațiile care au fost, care sunt…și care vor veni. Nu ești singur pe pământ…n-ai fost niciodată! Deci, omule, comportă-te ca ceea ce ești – o celulă dintr-un întreg. Și celula are individualitatea ei dar, separată de întreg, poate ea rezista, de una singură? 

Pentru sănătatea noastră energetică, este vital să respectăm întregul. ..întregul include și strămoșii pe care îi avem și pe care, adesea, îi uităm. Fiecare dintre noi este rezultatul evolutiei speciei umane. Avem in spate un sir luuuuuuuuung de stramosi. Adica mostenim o zestre genetica.Atunci, conform unei deductii logice elementare, inseamna ca mostenim si o zestre spirituala, respectiv un “ADN”, similar celui biologic.…Uneori, necazurile vieții vin ca un bagaj energetic, atunci când ne naștem. Când strămoșii noștri încalcă legea iubirii, păcatele lor se transmit urmașilor, pentru ca aceștia să le îndrepte și armonia să se restabilească. Nu te revolta…și tu ai greșit, poate în această viață, încărcând nota urmașilor. Este adevărat că răspundem pentru faptele noastre în mod individual…dar, din păcate, marile încalcări ale legilor divine rămân înscrise în *ADN-ul* energetic- ex. crimele-inclusiv avorturile și se transmit mai departe.


Astăzi - Rugăciune pentru strămoși

 Bunule Doamne, aminteste-Ti de strămoșii mei si iarta-le lor greselile pe care le-au savarsit in timpul vietii lor, pentru ca nimeni nu este fara de pacat in afara de Tine, care ai puterea sa dai pace celor plecati dintre cei vii. Prin Dumnezeiasca Ta intelepciune si dragoste pentru oameni, Tu binecuvantezi si dai fiecaruia ceea ce are nevoie. Mantuitorule, odihneste sufletele strămoșilor mei care si-au pus nadejdea in Tine Atotputernicule. In mijlocul sfintilor, Iisuse Cristoase, odihneste sufletele robilor Tai, acolo unde nu este durere nici intristare, ci viata fara de moarte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să comentezi cu o singură condție- să ai bun simț și iubire în suflet💖